Zadovoljne stranke

Za osebni šoping sem se odločila, ker si sama nisem znala izbrati kosov oblačil, ki bi mi pristajali. Ker običajno z nakupom nisem bila zadovoljna in sem v nedeljo dala proč kar nekaj kosov oblačil, ki sem jih imela oblečene manj kot petkrat! In hotela sem spremembo! Hotela sem oblačila, ki mi bodo pristajala in v katerih se bom dobro počutila.

Pri osebnem šopingu mi je bilo najbolj všeč to, da mi ni bilo potrebno gledati in izbirati, kaj mi je všeč. Všeč mi je bilo to, da sem samo stala v garderobi in pomerjala oblačila in da sem takoj dobila odziv, kaj je ok in kaj ne. Všeč mi je bilo to, da sem dejansko v dveh urah popolnoma prenovila celotno garderobo.

Po spremembi se še nisem čisto navadila, mi je pa všeč. Čeprav še “nimam jajc” za nekatere kose oblačil… Duška, hvala vam za vaš; čas in zato, da ste grozno naporen dan, ko sem se že mislila odpeljati domov, obrnila na bolje. In tudi vem, da če bi se v petek odpeljala domov, bi bila še danes grdi raček!

Če bi kdaj kaj na hitro potrebovala, za eno urco, vas lahko pokličem?

Za stilsko svetovanje sem se odločila, ker v preteklih letih nisem dajala veliko poudarka na svoj zunanji izgled. Potem pa sem se poleg dela na sebi začela obračati tudi malo “navzven” in ugotovila, da pogosto ne vem kaj obleči, katero barvo izbrati. Izvedela sem za stilsko svetovanje in bila sprva nekoliko skeptična glede tega, ker sem pričakovala popolno preobrazbo, ki ne bi upoštevala mojega karakterja in načina življenja. Vendar sem bila na samem svetovanju več kot presenečena. V pozitivnem smislu.

Ga. Duška me je izredno presenetila s svojim holističnim pogledom na človeka. Pri svojem delu upošteva osebnost posameznika, delo ki ga opravlja, skratka člov eka kot celoto.

Preko svetovanja sem dobila celostni pogled glede primernega oblačenja, ličenja, frizure. Skratka, približno usmeritev glede zunanje urejenosti.

Izredno mi je bila všeč tudi nadaljnja pripravljenost ga. Duške glede konkretnega svetovanja pri nakupovanju. Resnično je bilo čutiti njeno popolno predanost delu, profesionalni a topel odnos do strank, predvsem pa, da se zaveda, da je poleg urejene zunanjosti potrebno tudi notranje delo na sebi.

Svetovanje podjetja Tai Morei že veselo priporočam vsem znankam, ki si želijo spremembe svojega videza (večjo ali le spremembe malenkosti).

Stilska preobrazba mi je zelo povečala samozavest, ker je bila prej dokaj nizka. Zelo mi je bilo všeč, ko sem se videla v novi podobi, profesionalno naličeno in z dodelanim stilom.

Prej nisem bila pozorna na barve, ki jih izbiram in nisem točno vedela, kakšna oblačila se prilegajo mojem telesu. Sedaj, ko imam to znanje, mi je lažje nakupovati nova oblačila in tudi počutim se bolje, ko jih oblečem.Mislim, da bi to vsaka punca morala preizkusiti, kajti v tej fazi odraščanja je samozavest zelo pomembna.

Za stilsko svetovanje sem se odločila, ker nikdar nisem vedela kaj mi „paše” in kaj ne. Izvedela sem veliko novega, kaj obleči in tudi kaj ne, kakšne barve mi pristajajo, kakšni kroji, kakšna frizura…

Svetovanje sem že priporočila prijateljici, ki se ga bo z veseljem udeležila.

Z lepimi pozdravi,

Za stilsko svetovanje sem se odločila, ker sem ga potrebovala že pred leti, pa ni bilo časa. Ženske v mojih letih smo zelo časovno obremenjene-služba, družina, hišna opravila…Časa za nas nam velikokrat zmanjka.

S podjetjem Tae Morei sem se dogovorila za »polni paket«.

Ker delam na vodilnem delovnem mestu, sem želela izpiliti poslovni videz, pa tudi izvedeti nekaj trikov, kako prikriti določene dele, s katerimi nisem ravno zadovoljna, kako se naličiti, da bom izgledala sveže, pregledati garderobo, itd..

Mislim, da ženske celo življenje delamo za nekoga in ko smo starejše nam je žal, da si nismo vzele nekaj več časa zase.

Zato sem naredila temu konec in občutek je fenomenalen ! Počutim se, kot da jih štejem zopet 25!

Za stilsko svetovanje sem se odločila iz preprostega razloga-želela sem spremembo. Želela sem slišati kaj novega, preprostega in to sem tudi dobila. Še vemo ne, kako je vse skupaj preprosto.

Že samo barve spremenijo celosten osebni stil, da ne govorim še o pravi pričeski in oblačilih. Pravi kroj hlač, prava dolžina jopice, puloverja, dekolteja, vse to so malenkosti, ki ko jih enkrat slišiš, izveš, in se jih začneš držati, postaneš druga oseba. Vse je tako zelo preprosto, zato kar pogumno poskusite.

V 1 uri pogovora boste slišali veliko lepega, novega in potem boste blestele, 100 %

Pogum velja!

Ravno sem razmišljala o prenovi garderobe, vendar sem čutila negotovost glede nakupa ustreznih novih oblačil, kajti oblačila sem se bolj športno, sedaj pa sem želela malce bolj zapeljiv videz, vendar še vedno primeren za vsakodnevne aktivnosti.

Poklicala sem kontaktno številko in z Duško sva se dogovorile za spremstvo pri shoppingu, kjer mi je svetovala, katera oblačila so najbolj primerna za mojo postavo, vizažistka Mirela pa mi je dala nekaj nasvetov glede ličenja.

Ko so me povabili v studio na snemanje videa, sem se počutila kot zvezda! Nepozabno!

Najprej je šla prijateljica in bila zelo navdušena, pa tudi jaz sem si zaželela spremembe. Katere barve nositi,kakšne oblekice, hlače, kako kombinirati.. Te nasvete sem prejela, pa tudi določene potrditve za samo nošenje sedanjih kosov. Všeč mi je bilo, da ne rabiš zdaj zamenjati celotne garderobe, ampak da pravilno uporabljam kombinacijo obstoječih oblačil.

Hvala.

Za stilsko svetovanje sem se odločila zato, ker spreminjam svojo osebno in poslovno pot in si želim spremeniti tudi stil oblačenja.

Naučila sem se uporabljati barve in bolj drzne kombinacije.

Stilsko svetovanje sem priporočila tudi svojim prijateljicam zato, ker je meni osebno zelo koristilo in verjamem, da bi tudi njim.

Ker sem precej shujšala (zaradi zdravstvenih razlogov) in moj outfit ni bil v skladu z mojim počutjem, sem se prijavila na stilsko svetovanje, da mi dajo kakšno idejo, kako bi se zakrilo moje (preveč) koščeno telo.V eni uri svetovanja sem se naučila ogromno stvari, ki so mi bile zelo pomembne: barve, vzorci, modeli, dolžina oblekic, pričeska, barva las, novosti v ličenju…

Najbolj všeč so mi letošnje modne barve in vzorci, saj so mi kar pisani na kožo. Letos se počutim zelo živo, zato uživam v barvah in rožicah…

Stilsko svetovanje mi je pomagalo skombinirati mojo postavo z modnimi trendi in barvami. Ker sama nisem tako na tekočem s tem, je bila pomoč svetovalca zelo dragocena. Predvsem pa nikoli ne bi pomislila, kakšni kroji in dolžina oblačil so za mojo postavo najbolj primerni. Že po prvem stilskem svetovanju sem v trgovinah začela isklati drugačne kombinacije barv in krojev oblačil, obutve in torbic, kot sem jih iskala prej. Najbolj sem vesela, ker se v “novih” barvah in modelih resnično dobro počutim in moram priznati, da to opazi in pohvali tudi okolica :))

Lep pozdrav,

Še nekaj dragocenih odzivov

Galerija naših preobrazb

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
❤️MNENJE STRANKE❤️
“Hvala vam za nepozabno doživetje in izkušnjo.
Dolgo sem razmišljala o stilski preobrazbi, želela sem se prepustiti strokovnjakom, kar mi seveda ni bilo žal.
Zelo sem bila vesela in navdušena nad izgledom, predvsem pa stylingi in seveda fotografiranjem. Zelo ste prijazna ekipa, pripravljena na kakršna koli vprašanja in pomoč. Z veseljem ste dajali nasvete glede ličenja in celotne preobrazbe za v prihodnje, tako da bom lahko uporabljala vaše nasvete še kasneje.  Dan je res minil kot bi trenil, vse je potekalo tako sproščeno in zabavno. Za lep zaključek dneva je sledilo še fotografiranje, pri katerem sva se Hano zelo zabavali in nasmejali.

Hvala vama Duška in Hana za čudovito doživetje.😍”

Hvala draga Martina❤️❤️❤️
❗⏰ ZADNJI DAN, da izkoristite akcijsko ponudbo! ⏰❗Preberi več! 👇

PREOBRAZBA S PRIJATELJICO: Pri nakupu te storitve si lahko priskrbite kar 100 EUR popusta! 😍 Zakaj ne bi svojo preobrazbo delile s svojo najljubšo osebo in pri tem še privarčevale?

POSTANI MODEL S PRIJATELJICO: Še vedno razmišljate? Ob nakupu te storitve lahko prihranite kar 80 EUR! 📸 

Dovolj je odlašanja, dovolj je čakanja - ZDAJ je čas, da življenje vzamete v svoje roke in naredite spremembo! 🥳😍 

Znižane pakete najdete na naši spletni strani: https://tae-morei.si/cenik-1/
Load more