Duška grahovAc

strokovnjakinja za samozavest

»Zunanji izgled igra pomembno vlogo pri prvem vtisu. Velikokrat je tisti odločilni faktor, ki določi ali bomo dobili svojo sanjsko službo, navdušili svojo simpatijo ali pa se svojim poslušalcem vtisnili v spomin. Vsi si želimo pogledati v ogledalo in biti navdušeni nad tem kar vidimo, vendar nas večina v svojem natrpanem urniku težko najde čas zase. Tako se zanemarimo in pozabimo kaj sploh pomeni, da se imaš rad. Ljubezen do sebe se odraža v vsesplošnem počutju in je naše glavno vodilo skozi vse življenjske situacije.”

O meni

Sem Duška Grahovac, ustanoviteljica podjetja Tae Morei, z bogatimi izkušnjami združevanja privlačne vizualne podobe in poslovnega sveta. Od leta 2002 sodelujem z različnimi podjetji, kjer skrbim za vizualno podobo zaposlenih, vizualno podobo marketinškega materiala, večino časa pa posvečam svoji prvi ljubezni-stilskim preobrazbam. Z ustanovitvjo Tae Morei Akademije želim izpolniti svoje življenjsko poslanstvo, ki je pomagati drugim, da uzrejo svojo resnično lepoto in zaživijo izpolnjeno radostno življenje, ki ga vsi potrebujemo-tako na poslovnem kot zasebnem področju.

Tae Morei – Novo življenje

Tae Morei je duhovni simbol, ki ponazarja vstajenje ali novo življenje. Obudi naše sposobnosti, čustva in zmožnostih v novem življenju. Pomaga vsem, ki potrebujejo nove smernice.

Podjetje Tae Morei je ustanovljeno z namenom pomagati ljudem, ki željo spremeniti svoje življenje in svoj izgled. Želimo pokazati, da je takšna sprememba nekaj pozitivnega, vznemirljivega, drugačnega, nekaj, kar Vam bo dvignilo samozavest in spremenilo način videnja samega sebe.

Poseben poudarek dajemo samorazvoju, kajti zunanjo lepoto najbolj izžareva stabilna, močna in pozitivna notranjost. Celotna ponudba je prilagojena vsaki stranki posebej, kajti le tako ima naša storitev najvišjo vrednost. Videz je še vedno tisti, ki naredi prvi vtis, ki včasih odloča, ali boste dobili službo, ali vas bo simpatija opazila in ali boste navdušili in impresionirali množico in ali si vas bodo zapomnili.

Prvi korak morate storiti sami, z odločitvijo, da si zaslužite nekaj boljšega in da ni greh postaviti sebe (kdaj) na prvo mesto. Vse ostalo pa prepustite nam.

Dovolite, da vam pomagam