TAE MOREI ACADEMY

Moda je izražanje sebe! Nauči se modnih trikov, ki bodo pomagali tebi in drugim!

 

 • Izkoristi novost na slovenskem trgu in bodi med prvimi.
 • Spremeni svojo strast v dobičkonosen posel.
 • Znanje in praktične izkušnje.
 • Izobraževanje prilagojeno vašim potrebam in razumevanju.
 • Podpora mentorja ob vsakem samostojnem koraku.
 • Hitro in enostavno do zastavljenih ciljev.

 

začni svojo pot zdaj

PRENESITE SPOZNAVNO PREDAVANJE

V uvodnem predavanju vam predstavimo začetne korake s katerimi se boste podrobneje spoznali tekom izobraževanja v Tae Morei akademiji.
Prenesite ga preko spodnjega obrazca!

ZAKAJ TAE MOREI ACADEMY?

Tae Morei akademija nudi strokovne spretnosti, potrebne za uspešno stiliranje in oblikovanje celostne vizualne podobe.

Pridobitev certifikata vam ponuja edinstveno priložnost za razvoj kariere pri storitvah:

 • stilist
 • pomoč pri nakupovanju
 • urejanje garderobe
 • online svetovanja
 • izvajanje popolnih stilskih preobrazb
 • oblikovanja stylingov za oglaševanje, poslovno promocijo
 • organizacijo modnih dogodkov, seminarjev in delavnic
PRIJAVI SE

KAJ PRIDOBIM Z OPRAVLJENIM TEČAJEM?

Z zaključenim tečajem boste imeli znanje in spretnosti za začetek samostojne poslovne poti ali dela v številnih podjetjih in panogah povezanih z modo.

Pri tovrstnem tečaju ne gre zgolj za teorijo izvajanja profesionalnega stiliranja in stilskih preobrazb temveč za velik poudarek na praktičnem delu, zadovoljevanju potreb strank, trženju vaših storitev in ustvarjanju prihodka.

Tečaj profesionalnega osebnega stilista vas popelje skozi vse vidike razvoja lastnega posla – od razvoja konceptov in njihovega uresničevanja, do prodaje svojih stilskih veščin in storitev. Z osvojenim znanjem boste kmalu naredili prve korake v razburljiv svet profesionalnih stylingov in popolnih stilskih preobrazb.

začni svojo pot

PRENESITE SPOZNAVNO PREDAVANJE

V uvodnem predavanju vam predstavimo začetne korake s katerimi se boste podrobneje spoznali tekom izobraževanja v Tae Morei akademiji.
Prenesite ga preko spodnjega obrazca!

KAKO IN KJE POTEKA TEČAJ?

Prvi, teoretični del izobraževanja poteka na sedežu podjetja in online oziroma kot kombinacija obeh.

Drugi, praktični del poteka pri delu s strankami, ker je najbolj pomembno, da se preizkusite v praksi. Od stilskega svetovanja, nakupovanja s stranko, urejanja garderobe, oblikovanju stylingov. Vsak učenec izbere svoje modele s katerimi opravi praktični trening, nato pa sodeluje pri delu z našimi strankami.

Tečaj ni časovno omejen in se prilagodi vašim potrebam. Izpit iz teoretičnega dela se opravlja po delih, izpit iz praktičnega dela se opravi na koncu. Uspešno opravljen izpit je pogoj za podelitev certifikata.

začni svojo pot

KJE SE OSVOJENO ZNANJE LAHKO UPORABI?

Že od prvega srečanja z mentorjem začnete z gradnjo lastnega posla. Eden najpomembnejših vidikov tečaja je osredotočenost na slovenski in evropski trg. Čeprav so načela stiliranja in stilskih preobrazb podobna po vsem svetu, ta tečaj posebej obravnava segment slovenskih in evropskih potencialnih strank.

Usposabljanje vam pomaga pri pridobivanju splošnega znanja za zaposlovanje na področjih, kot so modne hiše, modni butiki, maloprodajne trgovine z oblačili, fotografski studii, modne revije, oglaševalske agencije, kozmetični in frizerski saloni.

Naloga vašega mentorja je, da oceni vaše naloge, razvije vaše stilske sposobnosti in vas pripelje do stopnje profesionalnosti, ki je zadovoljiva za podelitev certifikata.

PRIJAVI SE NA TEČAJ

KOMU JE NAMENJEN TEČAJ?

Delo profesionalnih stilistov ponuja eno redkih priložnosti za individualno svobodo, samoizražanje finančni dobiček in kot boste odkrili, je tudi zelo zabavno in kreativno delo, ki vas lahko popelje v različne smeri poslovanja.

Lahko začnete z majhnimi deli in si postopoma gradite svoj ugled ali pa prebudite svoje skrite talente in se izstrelite med zvezde. Stiliranje in izvajane profesionalnih stilskih preobrazb je ena redkih dejavnosti, ki na noben način ne diskriminira.

Lahko ste katere koli starosti, spola, rase ali vere in postanite uspešen stilist. Pravzaprav vam vaša individualnost lahko tukaj resnično koristi.

 • Za vse, ki želijo postati modno osveščeni.
 • Za vse, ki ne želijo obtičati v istem življenjskem stilu in klasični službi.
 • Za vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje in ustvariti dodaten prihodek ob redni službi.
 • Za vse, ki želijo izraziti svojo kreativnost, ideje, ambicije.
 • Za vse, ki želijo delati v modnem svetu.
 • Za vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje in razširiti ponudbo (lastniki frizerskih in kozmetičnih salonov, spa centrov, trgovin z modnimi oblačili in dodatki, …).
začni svojo pot zdaj

UTRINKI IZ NAŠE AKADEMIJE

KAKŠNA JE NARAVA DELA?

Narava dela omogoča delo od doma, sodelovanje z različnimi saloni in modnimi trgovinami, online programe in svetovanja, samostojno izbiro lastnih strank, torej obliko dela, ki vam najbolje ugaja ter fleksibilen delovni čas. Najbolje je, da s pomočjo dobre organizacije ne zahteva veliko začetnega kapitala, saj lahko ustvarite dobiček že takoj po opravljenem tečaju in si tako investicijo v znanje, ki vam bo služilo mnoga leta, povrnete že v prvem mesecu.

Prav tako to delo ne zahteva univerzitetne diplome ali drugih akademskih kvalifikacij. Zahteva le navdušenje nad modo, predanost, željo, zagnanost in veselje do dela s strankami. Največje poplačilo ni dobiček, ki ga boste prejeli ampak nasmeh na obrazu zadovoljnih strank, ki bodo odšle od vas v novi podobi, samozavestne in srečne ter vas bodo z veseljem priporočile naprej.

PRIJAVI SE ZDAJ

PRENESITE SPOZNAVNO PREDAVANJE

V uvodnem predavanju vam predstavimo začetne korake s katerimi se boste podrobneje spoznali tekom izobraževanja v Tae Morei akademiji.
Prenesite ga preko spodnjega obrazca!

KAKO NAPREJ PO ZAKLJUČENEM TEČAJU?

Vaš odnos z mentorjem obravnavajte kot partnerstvo. Po pridobljeni licenci boste še celo leto deležni pomoči in podpore pri vaših stilskih odločitvah in delu s strankami, kar vam bo nudilo popoln občutek varnosti in samozavesti. Najboljšem učencu ali učenki pa je na voljo delovno mesto stilista pri Tae Morei.

Ne pozabite, da je vsak strokovnjak bil nekoč popoln začetnik.

začni svojo pot

MODULI IN CENIK STORITEV

Izbirate lahko med štirimi moduli in drugimi storitvami, s katerimi boste svojo kariero v svetu mode postavili na trdne temelje.

REDNA CENA: 1499,00 €
AKCIJA: 749,50 €

REDNA CENA: 600,00 €
AKCIJA: 300,00 €

CENA: 720,00 €

CENA: 215,00 €

CENA: 290,00 €

CENA: 95,00 €

POMEMBNO:

Po nakupu paketa se opravi individualni razgovor z mentorjem, ki ugotovi, kakšne so vaše potrebe, kakšen način učenja vam najbolje ustreza ter kako prilagoditi znanje, da boste na najhitrejši in najbolj kvaliteten način naučeno snov vpeljali v prakso.

Glavni mentor:

DUŠKA GRAHOVAC, lastnica in ustanoviteljica podjetja Tae Morei. Več o Duški si preberite tukaj.

IZKORISTI PROMOCIJSKE CENE na vse programe!

Za prijavo nam piši

pošlji email povpraševanje

Imate dodatna vprašanja pred nakupom?