Online stilist

Da bi preprečili izgube denarja, zapravljanje časa z vračili, kolebanje med tem in onim kosom ter ugibanje ali vam bo določen kos, ki ga obožujete sploh pristajal je tu za vas ONLINE STILIST! Pošljete svojo fotografijo in svojo košarico ali najljubšo spletno stran, lahko nam pošljete tudi nekaj svojih nedavnih nakupov. S temi informacijami bo stilistka iz vaše košarice izločila kose, ki za vas absolutno ne bodo primerni in za vas poiskala tiste, ki bodo hvaležni tako vam kot vašemu telesu. Ali pa prazno košarico napolnila z oblačili, ki jih boste radi nosili še leta in leta.

Kupi online paket

Ste že našle svojo idealno pričesko?

Na svoje lase pogosto gledamo kot na odsev lastne identitete. Številne ženske menijo, da je dan s slabo frizuro slabši od povprečnega in naša samozavest je ob pogledu v ogledalu resno prizadeta. Ta globok osebni odnos med lasmi in samopodobo je razviden skozi zgodovino, filozofijo in celo religijo.

Ali ste vedeli, da povprečna ženska pa za svoje lase porabi približno 40.000 evrov v življenju, velikokrat za napačne odločitve?!

Pričeske izrazito vplivajo na naše počutje ne samo zato, ker mnogi od nas verjamemo, da je videz pomemben, ampak tudi zato, ker lasje predstavljajo našo osebnost, misli in prepričanja. Že stoletja lahko ženske igrajo različne vloge s spreminjanjem različnih pričesk, iz njihovih zgodb pa lahko ugotovimo, da lasje močno prispevajo k samozavesti, dejanjem in motivom žensk.

Kupi predloge za idealno pričesko (e-mail)

Ali še vedno nosite napačna in enolična oblačila?

»Imam veliko oprsje, kratke noge, široke boke, močne roke, prestara sem, premlada sem, previsoka , prenizka…Predvsem sem pa zmedena v poplavi novih, modnih kosov in dejstvom, da mi hkrati nič ne pristaja!«

Kdo naj reče, kaj lahko in česa ne smemo nositi? Naš stil je skupek NAŠIH odločitev. Nekatera pravila ustvarjena pred leti morda ne ustrezajo osebi, ki smo danes.

Kljub temu bi morale naše odločitve o tem, kaj obleči, temeljiti na tem, da izgledamo in se počutimo najbolje. In resnica je – ne ustrezajo nam vsi kroji in vse kombinacije. Zato je koristno vedeti katera oblačila povdarijo določene dele telesa, in kako skriti tista, s katerimi smo manj zadovoljni. Predvsem pa katere kombinacije in barve izražajo, kdo ste in kako živite.

Kupi Personalizirano stilsko knjižico (e-mail)

Online video klic

Duška Grahovac, vaša osebna stilistka, na voljo samo vam za online videoklic.

Skupaj se bomo poglobili v svet mode in stila preko udobja lastnega doma. Če želite osvežiti svoj videz, izraziti svojo osebnost skozi oblačila ali preprosto potrebujete nasvet glede svoje garderobe, sem tu, da vam pomagam. Zdaj lahko enostavno rezervirate svoj online videoklic z menoj in se prepustite razburljivemu doživetju odkrivanja lastnega stila. Skupaj bomo raziskali najnovejše modne trende, prilagodili oblačila vašemu življenjskemu slogu in odkrili skrite zaklade v vaši omari. Ne odlašajte, naročite svoj online videoklic in se pripravite na transformacijo svojega videza ter odkrivanje novega zaupanja vase! Vaša stilistična pustolovščina se začne tukaj, z menoj.

Kupi online video klic