Stilska preobrazba vaše garderobe

Ena izmed naših najbolj popularnih storitev.

Zakaj? Ker ženske po navadi rade kupčkamo stvari. Skladiščimo kupe oblačil, ki jih je škoda zavržti in jih bomo enkrat že oblekle…in ta “enkrat” traja par let.

Druga skrajnost je čustvena navezanost na oblačila, spomini in dogodki, ki so se vtisnili v tkanino..dogodki izpred 20ih let seveda.

..in tretja opcija je, da se v starih oblačilih počutimo udobno, varno in domače, saj smo mnenja da nam nič od nove mode ne ustreza oziroma sploh ne vemo, kaj bi kupile.

Drage moje dame, kaj vam bodo vsi ti kupi, če še vedno nimate kaj obleči, ste naveličane starega stila in ne čutite zadovoljstva, ko se podate v omaro?

Pregovor pravi, da mora staro ven, zato da naredi prostor novemu…kar velja za oblačila, čustva, navade in podobo.

cenik

Naše zadovoljne stranke

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
❤️MNENJE STRANKE❤️
“Odločitev za korak na stilsko preobrazbo je bila želja, ki so jo izpolnili moji najbljižji. Hvaležna za to iskušnjo in preobrazbo, ki me je naredila drugo žensko. Ob vzklikih kako ti paše, lepa si se počutim spet ženska polna energije in samozavesti. Hvala ekipi in hvala za vse nasvete. Še se srečamo. “

Hvala vam draga Tatjana❤️
❤️MNENJE STRANKE❤️
“Hvala vam za nepozabno doživetje in izkušnjo.
Dolgo sem razmišljala o stilski preobrazbi, želela sem se prepustiti strokovnjakom, kar mi seveda ni bilo žal.
Zelo sem bila vesela in navdušena nad izgledom, predvsem pa stylingi in seveda fotografiranjem. Zelo ste prijazna ekipa, pripravljena na kakršna koli vprašanja in pomoč. Z veseljem ste dajali nasvete glede ličenja in celotne preobrazbe za v prihodnje, tako da bom lahko uporabljala vaše nasvete še kasneje.  Dan je res minil kot bi trenil, vse je potekalo tako sproščeno in zabavno. Za lep zaključek dneva je sledilo še fotografiranje, pri katerem sva se Hano zelo zabavali in nasmejali.

Hvala vama Duška in Hana za čudovito doživetje.😍”

Hvala draga Martina❤️❤️❤️
Load more