Stilske preobrazbe za ženske

Vas vaše stilske odločitve ne prepričajo? Oglejte si naše stilske preobrazbe, nato pa si preberite več o popolni stilski preobrazbi!

OGLEJTE SI NAŠE STILSKE PREOBRAZBE

Kaj bomo počeli?

Ob dogovorjeni uri boste vstopili skozi glavni vhod PS Diamant in takoj na levi strani boste zagledali naš studio Tae Morei. Najprej je na vrsti kavica, čez nekaj minut pa je čas za začetek. Spoznate Duško, z njo se boste družili največ in ona je tista, ki vas bo popolnoma spremenila. Začnemo s stilskim svetovanjem, kjer vas Duška povpraša o vaših oblačilih, življenjskem slogu, izzivih in željah pri preobrazbi. Pripravimo vam tudi predloge, kako kombinirati barve, kaj vam ustreza, kaj nikakor ne, kakšna naj bi bila vaša nova pričeska, kako vas bomo naličili. Zelo pomembno je, da se prepustite in uživate v svojem dnevu. Nato se podamo v foto studio na drugi strani hodnika, naredimo vašo fotografijo “prej”, da bomo lahko videli, če bo kakšna razlika par uric pozneje. Hkrati pomerimo nove stylinge, ki vam jih je pripravila Duška. Morda se vam zdijo nekoliko nenavadni, jih niste navajeni, se sprašujete kakšni boste videti…vendar kot rečeno – vašo novo podobo sestavljamo kot mozaik, košček za koščkom, zato sta sproščenost in zaupanje v naše delo ključnega pomena. Na koncu vas bo tako ali tako “vrglo na rit” od navdušenja. Razlika je v temu, da mi to vemo še preden pridete, vi pa ne.

Zdaj gre zares

Namesto že sestavljenih stylingov se lahko odpravimo v shopping, kjer si nakupite oblačila za obnovo vaše garderobe. Tudi najhujše sovražnice nakupovanja so navdušene, saj je nakupovanje s stilistko pravi blagoslov. Ni vam potrebno početi nič drugega kot v garderobi pomerjati to kar vam prinese.

Čas hitro teče in pred nami je obisk frizerke! Ona bo Duškine predloge s svojim čudežnim čopičem in škarjami spremenila v realnost. Minili sta cca 3 ali 4 urice od vašega prihoda in že postajate drugačna… pri odhodu od frizerke se vam zdi, da vaš videz nikakor ni več isti.

Sedaj gre pa zares! Sledi ličenje…barve, konture, trepalnice in lesk na obrazu vsako žensko pomladijo za najmanj 10 let. V make up sobi se riše vaša nova podoba.. Nadenete si še prvi styling in se pogledate v ogledalo…”SAJ NE MOREM VERJETI, TO NISEM JAZ!”…najbolj pogosto izrečen stavek v naših prostorih  ..Ja…to ste vi…taka ste že od nekdaj, le sama tega ne vidite.

Vsaka ženska je lahko prava lepotica, samo dovoliti si mora.

Za konec, kaj lepšega, kot vso to lepoto, navdušenje, energijo in nasmeh ujeti v foto objektiv. Fotografinja vas popelje v foto studio. Ja vemo, da se ne marate slikati…to ste nam povedala že ob prihodu!

Nekaj se je spremenilo

Ampak sedaj se je nekaj spremenilo. Ni vam več nerodno…in tudi ob pogledu v ogledalo si želite nekaj bliskavice na sebi. “Zakaj pa ne, saj zgledam odlično”, pravite. Z Nike naredite nekaj fotografij, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu in vas vedno znova opominjale, da je možno.

Možna je sprememba. Na bolje. Vedno. Le želeti si moramo dovolj, da sami sebe motivirate, izberete svoj paket, si rezervirate termin in izstopite iz stare sence nezadovoljstva.

V kolikor vas zamika, najdete celotno ponudbo na povezavi.

Mogoče se pa vidimo!

CENIK

Galerija naših preobrazb

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons